Solar tuinpaal

Solar tuinpaal kopen

Ben je op zoek naar een Solar tuinpaal? Ben je op zoek naar meer verlichting in je tuin of bij de oprit? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Solar Buitenverlichting.com. Wij bieden je graag een ruim aanbod aan in verschillende Solar lampen, die je kan gebruiken in je tuin. De lampen van Solar zijn ook te gebruiken bij de oprit van je woning. Solar Buitenverlichting.com biedt een ruim aanbod aan in verschillende Solar lampen zoals wandlampen, LED spots, schijnwerpers, bordverlichting en Solar tuinpalen. Wij bieden onze klanten de oplossing aan voor tuinverlichting zonder kabels en stroom. Een Solar tuinpaal heeft als grote voordeel, dat de tuinpaal zichzelf oplaadt door middel van zonne-energie. Dat wil wel zeggen dat je de Solar tuinpaal in de zon moet plaatsen, zodat de spots overdag op kunnen laden en aanspringen als de schemer invalt. Als de zon weer opkomt of als het lichter wordt, dan gaan de tuinpalen vanzelf weer uit. Ben je benieuwd of een Solar tuinpaal bij jouw wensen past? We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen bij ons ruime aanbod. Je vindt bij ons aanbod direct de juiste specificaties, waardoor je direct weet waar onze producten voor gebruikt kunnen worden.Weergave:
 


Bezig met laden...
solar paalverlichting
solar paalverlichting
€ 121,50
Prijs per stuk
solar paalverlichting (set van 2)
solar paalverlichting (set van 2)
€ 89,95
Prijs per set van 2 stuks

Solar tuinpaal van Solar Buitenverlichting.com

Een Solar tuinpaal werkt op zichzelf. Dat wil zeggen dat je er niets voor hoeft te doen. Geen vervelende stroomkabels door je tuin of over je oprit. Geen aan- of uit knop. Het enige wat je moet doen is de Solar tuinpaal op een strategische plek te plaatsen. Een Solar lamp geeft het beste resultaat als deze op een plek wordt geplaatst waar niet teveel schaduw valt. Door een Solar tuinpaal neer te zetten in de tuin of naast de oprit, biedt direct een extra lichtbron én het kan dienst doen als als een sfeervol element in de tuin. Het is natuurlijk een stuk gezelliger als je thuis komt terwijl je tuin leuk en sfeervol verlicht is. Je kan een Solar tuinpaal ook gebruiken om een paadje in de tuin beter te verlichten.

Solar tuinpaal bestellen?

Heb je een keuze kunnen maken en wil je graag een Solar tuinpaal bij ons bestellen? Je kan direct je gewenste Solar lampen in je winkelmandje plaatsen. Zodra je voor 15.00 uur je bestelling in orde maakt, dan zorgen wij ervoor dat dezelfde dag jouw lampen nog verzonden wordt. Wij zien je bestelling graag tegemoet. Het maakt bij ons niet uit of je nu één of meer Solar tuinpalen nodig hebt, wij gaan graag voor je aan de slag.


Social Media

Social Media

Volg ons via: